Két kezem közt tarthattam. 9 hosszú hónapig vártam ezt a napot, és elérkezett. Ahogy mellém állt, és közel húzott magához, rá, majd a kicsimre pillantottam.

,,Ő az apjára hasonlít"

,,Ő inkább az anyjára"



2015. 09. 11.

#3Díj

Drágák! Yeep még a hetekben (bocs Fanni <3 ) kaptam egy díjat, és összefolytak a hetek, és nem tudtam kirakni... de erőt vettem magamon, és most itt van! Hah! 
A részről csak annyit, hogy a hétvége folyamán fog érkezni, és a beosztás megváltozik... vasárnap és kedd alkalmával fogok részt hozni. Lehet, hogy lesznek hetek amikor csak egy részt, de lehet, amikor akár hármat is. Ez mindig változó lesz, mert a tanáraim is változóak... (pls föcitanárom) 

Fanni! Drága Fanni! Nagyon szépen megszeretném neked köszönni ezt a díjat! Mindig is példaképemnek tartottam az írásaidat, mivel mind egytől egyig fantasztikus, ahogy te is! Odavagyok a szóhasználatodért, és a stílusodért. Kis görény. Kívánom, hogy sikeres és boldog legyél... és természetesen író leszel, mert ha nem, megöllek! <3 Csak így tovább! 



Ha szeretnél egy kicsit kitörni a szürke mindennapokból ajánlom figyelmedbe ezt a blogot. Már maga a főszereplő, Atlanta nem mindennapi... és a beszólásai rögtön röhögésre késztethetnek. Az alapja a történetnek Elou végével, Louis depressziójával kezdődik. A srácok egy hónapos nyaralást szerveznek számára.. és Eleanor elfelejtése azonnal megtörténik, amint Louis megpillantja a vad, egyedi külsejű Atlantát. Kapcsolatuk nem mindennapi, hisz nem járnak, de mégis többek, mint ismerősök. Barátok extrával. És hogy mi lesz a vége? Mi lesz a két fiatallal a hónap végén? Ajánlom, kukkants be Fanni bolgjára, és kezd el még ma az olvasását a blognak! 
http://iwanttobeloved-byyou.blogspot.hu/



A díj lényege: 

"Biztosan ti is találkoztatok már olyan bloggal, ami tényleg igényesen volt megírva, és eszméletlen alap történettel rendelkezett, viszont az író, semmilyen visszajelzést nem kapott. Ott virítottak a feliratkozók, de kommenteket, és pipákat nem kaptak. Ilyenkor elgondolkodom rajta, hogy milyen érzés lehet az írónak így? Elsősorban magunknak írunk, de legbelül tudjuk, hogy a visszajelzések is sokat számítanak. Ennek érdekében szeretnék elindítani egy kampányt, ami segítene felfedni a JÓ írókat, hogy minél többen eltudják olvasni a sztorijaikat, hiszen megérdemlik, és az olvasók is élményekkel gazdagodhatnak!"

További részleteket itt olvashatsz 

Feltételek:
  • Megköszönöd annak, akitől ezt a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindeninek jár, és az alapműveltség része.
  • Beleolvasol annak a blogjába, akitől kaptad.
  • Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg ha a tetszésedet is elnyerte! Ha nem, akkor ezt kihagyhatod.
  • Írj 3 dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban.
  • Írj 2 dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyél bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek!
  • Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod, stb.
  • Küldd tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted híresebb blogoknak is, így többen megtudhatják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz, mindenkinek jár! Csak kérlek figyeljetek arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta!
  • Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet, de úgy, hogy erre a bejegyzésre mutasson!



3 Dolog, ami tetszett a történetben: 
  • Atlanta. Ez mindent elárul. Imádom. Pimasz, egyedi, rossz, cigizik, és úgy játszik Louissal, mint macska a gombolyaggal... Atlanta a valaha volt kedvenc karakterem. 
  • Maga a sztori alapja, Elou vége. Sok ezzel kapcsolatos blogot, de mind sablonos volt... Szakítanak -> jön a rajongó -> Louis beleszeret a rajongóba -> összejönnek... De! Itt van ez a blog, és végre nem egy rajongóba, hanem a Föld legrosszabb lányába esik bele Lou, aki egyáltalán nem mindennapi. 
  • Az írástechnikádon mindig meghalok. Szépen, választékosan, összefüggően írsz, és a részek megmutatják, milyen gazdag a szókincsed. 
2 Dolog, amin javíthatnál: 

  • Helyesírás. *2 vagyok nyelvtanból, és én mondom, hogy javíts a helyesíráson *
  • Szerintem kaphatnának nagyobb szerepet is a többiek. Zayn alig szólalt meg... szegényt megszánja a szívem... na megérdemel egy-két plusz párbeszédet! 

Mindenki, aki kedvet kapott, bátran készítse el, mivel én ezt az összes bloggernek küldöm! De hogy néhányat meg is jelöljek, elsősorban nekik küldöm: 







1 megjegyzés: